Wiener terápia, a testtekercselés új dimenziója

Wiener terápia, a testtekercselés új dimenziója

WIENER TERÁPIA, A TESTTEKERCSELÉS ÚJ DIMENZIÓJA

A karcsúsító aromaterápia és a fáslizó eljárás ezen kombinációja a legtermészetesebb, legújabb és leghatékonyabb kozmetikai testkezelési módszer arra, hogy centimétereket veszítsünk testünk körfogatából, s egyúttal megszépüljön a bőrünk, csökkenjen a cellulit és a nyúlási csíkok.

A módszer egy hideg-meleg hatáson alapszik. Az Aromawickel hatóanyagban lévő éterikus olajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, menthol és rozmaring erős hiperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. Köztudott, hogy a szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a test és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőmérsékletet fenntartsa. A szervezetben a vér szállítja a tápanyagokat, amelynek nagy részét a kezelés időtartama alatt a felszínhez közel eső rétegekben tartjuk. így a szervezet mélyebb rétegeiben belső hűvösség keletkezik. A belső hűvösségérzetnek az a hatása, hogy a szervezetnek le kell építenie és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével fenntartsa a szervezet termikus egyensúlyát a mélyebb rétegekben is.

A hatóanyagok és a technológia kifejlesztéséért Dr. Dolensky-t a Feltalálók Nagydíjával tüntették ki Ausztriában.

A kezelések akkor hatékonyak, ha a vendég betart néhány fontos szabályt:

  • Három-három és fél órával a kezelés előtt a kezelt személy nem vehet magához szilárd ételt, mert egyébként a szervezet a vérben található tápanyagokat használja fel a kezelés során, és nem a lerakodott zsírtartalékokat égeti el!
  • Vendégünk fogyasszon legalább napi 2,5 -3 liter folyadékot, cukormentes gyümölcslevet, ásványvizet, vizelethajtó, salaktalanító teákat. Alkoholt és szénsavas italokat azonban egyáltalán nem! A megfelelő folyadékmennyiség elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a szervezet megfelelőképpen tudja metabolizálni, lebontani a tárolt zsírokat
  • Fontos, hogy a kezelés után a vendég 3-5 órán keresztül nem zuhanyozhat!