Szolgáltatások

Szolgáltatások

thelogo.fw

Klasszikus arckezelések

A hagyományos, vagy klasszikus arckezelések azokat az eljárásokat takarják, amelyek az arc, nyak, dekoltázs tisztítását, kezelését foglalják magukba.

thelogo.fw

Speciális arckezelések

A speciális arckezelések olyan eljárások, amely magas minőségű elektrokozmetikai gépi kezeléseket, vagy egyedi megközelítésen alapuló hatóanyagbeviteli módszereket takarnak.

thelogo.fw

Prémium arckezelések

A Juliette Armand egy olyan magas minőségű, prémium kategóriás görög termékcsalád, amely orvoskozmetológiai hatékonysággal, szike és botox nélkül képes elérni szinte ugyanazt az eredményt!

logo.fw

KLASSZIKUS ARCKEZELÉSEK

Az arckezeléseket minden esetben bőrdiagnosztikával kezdem, felmérem a bőr állapotát, és megállapítom, hogy milyen problémákkal állunk szemben. Ezután a vendéggel egyeztetve megbeszéljük, milyen kezelésekre van szükség.

A hagyományos, vagy klasszikus arckezelések azokat az eljárásokat takarják, amelyek az arc, nyak, dekoltázs tisztítását, kezelését foglalják magukba. A letisztítás és a peelingezés után vagy gőzölővel, vagy hydra beauty gépi technológiával puhítom fel a bőrt, amelyet a bőrtisztítás fázisa követ vákuummal és/vagy manuális nyomkodással. A Hamupipőke kezelés során egy enyhe, savas koktél kap a vendég, amely elvégzi a bőrmegújítást. Majd hidratáló, összehúzó, tápláló pakolás és/vagy lezáró krém következik.

Ezeket a kezeléseket tiniknek és férfiaknak is ajánlom és személyre szabom.

 • Hidratáló minikezelés/tinikezelés (30 perc)
 • Hidratáló kezelés manuális tisztítással, 10 perc arc- és dekoltázsmasszázzsal (60 perc)
 • Nyomkodásmentes bőrtisztítás hydra beauty gépi technológiával, 10 perc masszázzsal, pakolással (60 perc)
 • Bőrmegújító Hamupipőke villámkezelés - 3 napig ragyogó, egységes bőr (30 perc)
 • Bőrmegújító Hamupipőke kezelés luxus kivitelben, legyezőecset masszázzsal (60 perc)
 • Férfi arckezelés tisztítással, masszázzsal (60 perc)

SPECIÁLIS ARCKEZELÉSEK

SPECIÁLIS ARCKEZELÉSEK

Az arckezeléseket minden esetben bőrdiagnosztikával kezdem, felmérem a bőr állapotát, és megállapítom, hogy milyen problémákkal állunk szemben. Ezután a vendéggel egyeztetve megbeszéljük, milyen kezelésekre van szükség.

A speciális arckezelések olyan eljárások, amely magas minőségű elektrokozmetikai gépi kezeléseket, vagy egyedi megközelítésen alapuló hatóanyagbeviteli módszereket takarnak. A szén-dioxid terápia, a tűs és tű nélküli mezoterápiás módszer is garantáltan látványos és eredményes bőrmegújulást hoz majd azoknak a vendégeknek, akik ezt választják.

 • Ránctalanító, pigmenthalványító, bőrtónusjavító, anti-aging kezelés hydra beauty gépi arctisztítással, valamint hatóanyagbevitel tű nélküli mezoterápiával (90-120 perc):

A tű nélküli mezoterápia, vagy más néven elektroporáció egy fájdalommentes, mégis nagyon látványos kozmetikai eljárás, mely során a pulzáló áram kis méretű csatornákat nyit a bőr sejtjei között. Így a hatóanyagok tű beavatkozása nélkül is mélyre tudnak hatolni a bőr rétegeibe. Ezek a csatornák addig vannak nyitva, amíg az elektromos impulzus éri őket, így amikor a kezelő fejet egy másik területre visszük, ezek a kis csatornák bezáródnak, „csapdába ejtve” ezzel a hatóanyagot, amely így ott hasznosul, ahol kell.

Ezzel az eljárással, amelyet felfedezői Nobel-díjjal ismertek el, az orvosi tisztaságú hatóanyagok 90%-a biztonsággal bejuttatható a bőrbe. Már egy kezelés nagyon látványos, de a hosszútávú eredmény érdekében kúrában ajánlott.

Botox, hyaluronos töltés és szálbehúzás után egy hónapig nem ajánlott. Fém implantátum esetén konzultáció szükséges.

 • Carboxy terápia (60 perc):

Az oxigén a bőr egészséges működésének alapvető eleme. Javítja a sejtek közötti anyagcserét, erősíti az immunrendszert. Hiányában a sejtek is energiahiányosak lesznek, felgyorsul az öregedési folyamat, mélyülnek a ráncok, a bőr elveszíti rugalmasságát, tömörségét, tompa, fáradt és megereszkedett lesz.

A szén-dioxid terápia a test saját erőforrásait aktivizálva bírja rá a sejteket több oxigén termelésére. Amikor kívülről, nyomó hatást alkalmazva bejuttatjuk az arc bőrébe a CO₂-t, akkor a vörösvértestek hemoglobinja ennek hatására több oxigént ad le. Ezáltal javul a vérkeringés, a nyirokáramlás, csökkennek a gyulladásos folyamatok.

Minden bőrtípusra ajánlott, de főként a sápadt, fakó, problémás, rosaceára hajlamos bőrökre. Alkalmas még photoagingre, az öregségi foltok halványítására, és gyulladáscsökkentésre is.

 • Hámlasztó kezeléssorozat mikrodermabrázióval – csak kúrában (minimum 4 alkalom!) - KIZÁRÓLAG ŐSZTŐL TAVASZIG!

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el.  Önmagában is eredményes bőrmegújító kozmetikai kezelés.
Emellett a mikrodermabráziót követően lényegesen könnyebben tudnak bejutni a kozmetikai hatóanyagok a mélyebb rétegekbe, mivel a felső, elhalt hámréteg nem akadályozza bejutásukat, és nem szívja fel az értékes összetevőket. Ezért a  kozmetikai kezelések – tű nélküli mezoterápia, iontoforézis, sonoforézis, ultrahang – hatékonyságát hihetetlen mértékben fokozza, ha a kezelés előtt mikrodermabráziót végzünk.

Milyen problémák esetén alkalmazható:

 • akne,
 • aknés sebhelyek,
 • öregedési foltok,
 • laza, petyhüdt bőr,
 • finom vonalak és ráncok,
 • napkárosodott bőr,
 • egyenetlen bőr textúra,
 • érdes bőr,
 • pórusok méretének normalizálása,
 • bőr tónusának helyreállítása,
 • dehidratált bőr,
 • striák.

A mikrodermabráziós bőrcsiszolás, mélyebb, intenzívebb, mint a kémiai illetve biológiai peelingek. Ezért bizonyos esetekben szünetet kell hagyni a kezelések között. Kúraszerűen 2 hetente javasolt 5-6 alkalommal. Általánosan hagyományos kezelésbe beépítve havonta, illetve bőrtípustól függően évszakonként egyszer javasolt megismételni. Férfi vendégek körében nagy népszerűségnek örvend, ők jobban igénylik a mechanikai behatást és a rögtön látható eredményeket.

 • Hámlasztó kezeléssorozat savakkal - 6 alkalom (5+1 ajándék) – KIZÁRÓLAG ŐSZTŐL TAVASZIG!

Intelligens bőrmegújítás, amely során a kozmetikus szaktudása és a vendég bőrállapota találkozik egy tökéletes kombinációban a kiváló eredmény érdekében. A savas hámlasztás korunk egyik leghatásosabb kozmetikai kezelése, mindazok számára, akik egyes testrészeiken esztétikai elváltozásokkal (pigmentfoltok, apróbb ráncok, hegek, rosacea) küzdenek. Leggyakrabban arcon, nyakon és dekoltázson végezzük a kezelést. A hámlasztásnak az egészen kíméletestől a drasztikusig sokféle változata létezik. A savas hámlasztás lényege azonban – legyen szó akár felszínes, akár mélyhámlasztásról – sohasem a bőr roncsolása, hanem minden esetben a stimuláció. A kozmetikus által végezhető hámlasztás csak a felszíni bőrréteget érinti, de hat alkalommal kéthetes időközönként ismételve, és megfelelő otthoni bőrápolással kiegészítve nemcsak felhámot, hanem az irhát, a bőr középső rétegét is a sejtaktivitás fokozására ösztönzi. A pórusok összehúzódnak, a bőrfoltok halványodnak, vagy akár el is tűnnek, a ráncok mélysége csökken, a bőr halványabb és egyenletes felszínű lesz. A hámlasztás hatására a vendég bőre sugárzóan szép, egyenletes színű és bársonyosan puha lesz, ráadásul a ráncok csökkenése miatt jóval fiatalabbnak is látszik.

 • EPN tűs mezoterápiás kezelés elektroporációs hatóanyagbevitellel – csak kúrában! (4 alkalom)

AZ EPN készülék egy teljesen új, egyedülálló koncepciót hordoz, amely egyesíti magában a hagyományos mikrotűs kezelések és az elektroporációs hatóanyag-bevitel előnyeit.
Az EPN mezopent a használt hatóanyagok függvényében a bőrfeszesítésen kívül hajregenerációra, hegkezelésre, bőrvilágosításra, póruscsökkentésre és ránccsökkentésre is használhatjuk.

Előnyei:

 • kétféle technológia egy lépésben, ami szinergikus hatásban fokozza az eredményességet
 • az elektroporáció erőssége állítható, akár teljesen kikapcsolható, így hagyományos mikrotűs kezelések is végezhetőek vele
 • egyenletes hatóanyag-eloszlatás
 • a legkényesebb területeken is kényelmes és gyors kezelések
 • szabályozható behatolási mélység
 • hatóanyag juttatható a mélyebb rétegekbe, akár sejtszinten is!

Alkalmazási lehetőségek:

 • hatóanyag-bevitel
 • ránccsökkentés
 • arcfeszesítés
 • arcfiatalítás
 • hegek, sebhelyek halványítása
 • pórusösszehúzás
 • szeborreás bőrproblémák csökkentése
 • hajas fejbőr kezelése

Működési elve:

A hagyományos mikrotűs kezelőgépeknél nehézségekbe ütközik a hatóanyag-bevitel, hiszen a tű okozta mikrosérülések helyén azonnal beindul a szervezet védekező reakciója, a vérsavó kiáramlása, ami megnehezíti a hatóanyagok eljutását a mélyebb rétegekbe. Erre a problémára kínál megoldást az EPN mezopen készülék, amely használható hagyományos mikrotűs kezelőgépként, valamint elektroporációs eljárással kombinálva bejuttathatók segítségével a kívánt hatóanyagok is. Az elektroporációs üzemmódban a tű körül fokozódik a sejt-membrán áteresztő képessége, így a hatóanyagok könnyebben áthatolnak a sejtek falán. A tűs kezelés után bekövetkező gyógyulási folyamat feszesebbé, homogénebbé és fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését és textúráját. A bevitt hatóanyagtól függően az indikációk széles köre kezelhető vele (pl. akne, hegek, tág pórusok, pigmentek). Testkezeléshez is alkalmas (pl. striák kezelése).

PRÉMIUM ARCKEZELÉSEK JULIETTE ARMAND TERMÉKEKKEL

Az arckezeléseket minden esetben bőrdiagnosztikával kezdem, felmérem a bőr állapotát, és megállapítom, hogy milyen problémákkal állunk szemben. Ezután a vendéggel egyeztetve megbeszéljük, milyen kezelésekre van szükség.

A Juliette Armand egy olyan magas minőségű, prémium kategóriás görög termékcsalád, amely orvoskozmetológiai hatékonysággal, szike és botox nélkül képes elérni szinte ugyanazt az eredményt! A kezelések hatásai a terápiák neve alatt részletesebben is olvasható.

Skin booster terápiák:

 • Thavma Therapie (botox hatású, orvosesztétikai kezeléssorozat)

A professzionális kúra 10 kezelésből, valamint otthoni protokollból áll, amely „megakadályozza" a mimikai vonalak és ráncok komplex képződési mechanizmusát. Beavatkozik az izomösszehúzódás biokémiai folyamatának minden szakaszába, hidratálja és feszesíti a bőrt. A legújabb kozmetológiai “csoda”, amely az EFFECTOX ™ technológián alapszik, szike vagy egyéb orvosi beavatkozás nélkül bizonyított hatékonysággal “tűnteti el” a mimikai ráncokat, és állítja helyre a bőr feszességét.

 • Chronos Therapie (lifting hatású, orvosesztétikai kezeléssorozat)

A professzionális kúra 10 kezelésből, valamint otthoni protokollból áll, amely egy komplett szépségterápia. Helyreállítja a bőr vízháztartását, hatékonyan kisimítja a ráncokat és védi a bőrt a kronológiai-, és a fény általi bőröregedéstől. A kezelés fő hatása, hogy csökkenti az idő múlásának a látható jeleit, (mély ráncok, finom vonalak, kisebb rugalmasság), mélyhidratáló, tápláló, antioxidáns, kollagén-, és elasztin-termelést stimuláló.

Elements terápiák:

 • Brightening Therapie (bőrszínkiegyenlítő, világosító kezeléssorozat)

Professzionális kozmetikai arckezelés, amely a C-vitaminnak és a bazsarózsa kivonatnak köszönhetően csökkenti az elszíneződéseket és helyreállítja a bőrszínt. Minden bőrtípusra ajánlott. Elhalványítja a hiperpigmentált, sötét foltokat, mindeközben egységes bőrtónust és ragyogó bőrt kínál. Ez a kezelés magas koncentrációban tartalmaz bőrszínt világosító-, és antioxidáns hatású összetevőket, speciális peelingeket, és a sejtek működését serkentő rendszereket, amelyek együttes, szinergikus hatásukkal érik el a bőrtónus egységesedést. Kúrában ajánlott, de egyedi kezelésként is látványos hatású.

 • DNA Repair Therapie (bőrkárosodás és ránckezelés retinoidokkal)

Professzionális kozmetikai arckezelés, amely helyreállítja a bőrhibákat és az öregedés jeleit (ráncok, hegek, akne okozta sebek), valamint serkenti a sejtmegújulást. Ugyanakkor hidratálja, tonizálja, fiatalítja és javítja a bőr szerkezetét. Ez a kezelés a kozmetikai készítményekben lévő, magas koncentrációjú retinoidok, folsav és laktokin, továbbá a speciálisan megválasztott peeling, és a sejtstimuláló rendszer együttes, szinergikus hatásán alapszik.

A kezelés fő hatása: folthalványítás és bőrhibák kijavítása, sejtműködés serkentése, valamint hidratálás, bőrfiatalítás, a bőr rugalmasságának a növelése. Ajánlott: kisebb ráncokra, érdes bőrre, akne okozta hegekre, friss sebekre; mimikai-, és statikus ráncokra, normál és száraz bőrtípusra. Kúrában ajánlott, de egyedi kezelésként is látványos hatású.

 • Eye Shine Therapie (a szemkörnyék speciális kezelése)

Professzionális szemkontúr kezelés, amely javítja az epidermisz megjelenését, csökkenti a szemkörnyéki duzzanatokat, a sötét karikákat és a szem körüli mimikai ráncokat. Ugyanakkor hidratálja a bőrt, fokozza a bőr rugalmasságát, és világosítja a bőrszínt. A szemkörnyék célzott kezelése, amely a nagy koncentrációjú retinoid, Eyedelie és Matrixyl tartalmú kozmetikai készítmények együttes hatásán alapul. Kúrában ajánlott, de egyedi kezelésként is látványos hatású.