Szempilla és szemöldök styling

Szempilla és szemöldök styling

SZEMPILLA ÉS SZEMÖLDÖK STYLING

Az arc karakterét legjobban a szempilla és a szemöldök határozza meg. Ezek megtervezése és a személyiségekhez való alakítása külön művészet. Szalonunkban Jezsek Brigitta, szempilla és szemöldök stylist gondoskodik arról, hogy mindenki elégedetten és megszépülve távozzon egy csodás épített pilla, egy lifting vagy egy henna szemöldök festés és laminálás után.

Henna szemöldök styling:

Ezzel a technikával sokkal korszerűbb, precízebb,  személyre szabottabb és trendibb eredmény érhető el, mint egy egyszerű kozmetikai szemöldök szedés-festés során. A festék a bőrön 7-10 napig, míg a szőrszálakon akár 4-6 hétig is tartós lehet.

Ajánlott szolgáltatás minden szemöldöktípus esetén.

Menete: Először alaposan megtisztítjuk a szemöldököt és a körülötte lévő bőrt. Cérnás technikával megtervezzük az arcodhoz leginkább illő szemöldök formát. Miután a vendég megnézte és neki is megfelel, kikeverjük a hozzá illő árnyalatot és megfestjük a szemöldököd. A végén csipesszel igazítjuk, szükség esetén vágjuk.

Kezelési idő: Kb. 60 perc

Utóápolás: Az első 48 órában kerülendő az erős sminklemosók, hámlasztók, illetve az olajos bázisú készítmények használata. Az érintett területet nem szabad dörzsölni, nyomkodni. Az első 24 órában ne érje a szemöldököt sampon, balzsam, erős hőhatás.

Szemöldök laminálás (kizárólag Jezsek Brigittánál elérhető szolgáltatás): 

A legújabb szemöldökformázási technika, melynek segítségével a szőrszálak a kívánt irányba állíthatóak. Készíthető klasszikus, és úgynevezett fluffy stílusú (dús hatású, frissen fésült) szemöldök is. Tartóssága 4-6 hét.

Kiknek ajánlott?

– azoknak, akiknek kusza, rendezetlen szemöldöke van

– azoknak, akik tartósan szeretnék szemöldöküket formázni

– azoknak, akik dúsabb, vastagabb szemöldökre vágynak

Utóápolás: A kezelés után 24 óráig ne érje a szemöldöködet víz, gőz, pára, arckrém. Ez idő alatt kerülni kell a szoláriumozást és a smink használatát az érintett területen. Egy nap elteltével azonban nyugodtan folytatható a megszokott életvitel, sminkelhetünk is bátran.

Lifting:

Egyedülálló technika, melynek segítségével műszempillák használata nélkül érjük el, hogy látványos, ívelt szempillái legyenek a kedves vendégnek. Az eljárás során a természetes szempillát a tövétől megemeljük, és felfelé íveljük, melynek eredménye 5-6 héten át tartó, tekintetet kiemelő, hosszabb és dúsabb hatású pillasor. A szolgáltatás tartós festéssel is igénybe vehető.

Kiknek ajánlott?

– a természetesség kedvelőinek

– érzékeny szeműeknek

– azoknak, akik valamilyen okból kifolyólag nem viselhetnek műszempillát

Kezelési idő: Kb. 50-60 perc

Utóápolás: A kezelés után 24 óráig ne érje a szempilláidat víz, gőz, pára. Ez idő alatt kerülni kell a szempillaspirál használatát és a szoláriumozást is. Egy nap elteltével azonban nyugodtan folytatható a megszokott életvitel, sminkelhetünk is bátran.

Szempillaépítés (kizárólag Jezsek Brigittánál elérhető szolgáltatás): 

1D: Minden saját szempillára 1 darab műszempilla kerül.

Építési ideje 2 óra, töltési ideje kb 1,5 óra.

2D: Minden saját szempillára 2 darab műszempilla kerül.

Építési ideje 3 óra, töltési ideje kb 2-2,5 óra.

3D: Minden saját szempillára 3 darab műszempilla kerül.

Építési ideje 3-3,5 óra, töltési ideje kb 2,5 óra.