Szőrtelenítési eljárások

Szőrtelenítési eljárások

SZŐRTELENÍTÉSI ELJÁRÁSOK

A gyantázás napjainkban még mindig a legnépszerűbb szőrtelenítési módszer, szalonunkban különböző technológiákból választhat a kedves vendég.

Hagyományos patronos gyanta

Klasszikus szőrtelenítési módszer, a kevésbé érzékeny testrészekre (kar, láb) ajánlott, mert okozhat esetleges hámsérüléseket. Gyors és hatékony eljárás, amely során papírral távolítjuk el a bőrre felvitt gyantát, majd utóápolóval enyhítjük az esetleges bőrirritációt.

Elasztikus gyanta, wax

A gyantagyöngyöket melegítő tartályban tesszük folyékonnyá, és spatulával visszük fel a bőrre. A wax körbeveszi a szőrszálakat, és komolyabb hámsérülés nélkül távolítja el azokat. Érzékenyebb területekre is használható, a szalonban kétféle minőség választható.

Cukorpaszta

A legtermészetesebb szőrtelenítési módszer, a cukor-méz-citromsav kombináció hatékonyan, és a legfájdalommentesebben távolítja el a szőrszálakat, és meggátolja a benövést. Ezt ráadásul elég testhőmérsékletre felmelegíteni, így az égés veszélye sem áll fenn. Kézzel, vagy spatulával is felvihető, és könnyedén eltávolítható. A legérzékenyebb testrészekre is hatékonyan alkalmazható.